Nyhedsbrev
Rejsevaccine

Rejsevacciner

På Hillerød Krone Apotek kan du blive vaccineret før din næste udlandsrejse.

Ud fra dine rejseoplysninger laves et fuldt vaccinatiosprogram inklusiv evt. malariamedicin. Der anvendes officielle anbefalinger fra Statens Serum Institut og apotekets medarbejdere har gennemført et specialiseret uddannelsesforløb i rejsemedicin og vacciner.

 

Det er nemt, hurtigt og billigt for dig at få dine vacciner hos os.

Du bestiller tid til en telefonkonsultation på  sikkervaccination.dk og når du har fået lagt dit vaccinationsprogram, møder du bare op hos os på den aftale tid og vi giver dig vaccinerne.

 

Nogle vacciner skal gives flere gange med nogle uger imellem, så vi anbefaler at du bestiller tid 1-2 måneder før du skal rejse.

 

Vi har alle vacciner på lager, dog tager vi forbehold for, at vaccinerne kan være i restordre fra producenten.

 

Du kan læse mere, se priser og booke tid på

www.practio.dk

 

Styrelsen for Patientsikkerhed har efter tilsynsbesøg d. 14.05.2019 vurderet, at behandlingstedet, Hillerød Krone Apotek, indplaceres i kategorien: "Ingen problemer af betydning for patientsikkerheden".

"Vurderingen af patientsikkerheden på behandlingsstedet er baseret på de forhold, der er gennemgået ved det aktuelle tilsyn. På baggrund af dette fremstod klinikken sundhedsfagligt velorganiseret med gode procedure og høj grad af systematik, og der blev ikke identificeret problemer af betydning for patientsikkerheden"

Den fulde tilsynsrapport kan læses her

Dine oplysninger