Apotekets historie

Apotekets historie

Lægemiddelstyrelsen besluttede i 1998, at der skulle oprettes et ekstra apotek i Hillerød.

Den ledige bevilling blev slået op, og det var her fastlagt, at apoteket skulle ligge i den østlige del af Hillerød centrum i området Helsingørsgade mod nord, Søndre Jernbanevej mod syd, den østlige del af Torvet mod vest og indenfor jernbanen mod øst

Derfor blev det Helsingørsgade 10 i den gamle bankbygning og senere Arbejdsformidlingen, der skulle danne rammerne om det nye apotek.

Apoteker Birgitte Reinseth åbnede apoteket 14. april 1999. Pr. 1. november 2019 overtog Heidi Eirheim apoteket.

Apoteket er beliggende i Hillerød Kommune, hvor det sammen med Frederiksborg Apotek servicerer kommunens ca. 50.000 indbyggere (2018)

 

Apoteket har 2 enheder

  • Ullerød Apotek, Frederiksværksgade 115 og
  • Hillerød Øst Apotek, Fredskovhellet 1

 

På apoteket er det faguddannet personale, du møder enten en farmaceut eller farmakonom. Vi sætter en ære i, at give dig en god rådgivning.

Vi er et uddannelsesapotek for farmakonomelever og farmaceutstuderende, så de skal også trænes i ekspedition; men der er altid en faglært medarbejder at spørge til råds.

Vi spørger måske meget, men vi vil gerne sikre, at du får lige det produkt, du har brug for, og du ved hvordan, du skal bruge det.

Har du ikke mulighed for at komme på apoteket, så bringer vi gerne din medicin. Af hensyn til vores planlægning af kørslen, vil vi gerne have besked inden kl. 11.

 

Du kan også handle apoteksvarer hos Apotekeren. Se webshop på www.apotekeren.dk

Krone Apoteket tilbyder sundhedsydelserne Dosispispensering og Tjek på inhalationen.

Apoteket leverer også medicin til læger, speciallæger, specialklinikker, tandlæger og dyrlæger samt plejehjem og andre bofællesskaber.

 

Vi har tilladelse til at forhandle veterinærmedicin til både produktions- og hobbydyr

Apoteket er medlem af kæden Apotekeren.

Vi glæder os til at møde dig på dit lokale apotekeren