Nyhedsbrev
Kundebetjening

Kundebetjening

Skranken

Som kunde hos Hillerød Krone Apotek har du flere muligheder for at blive betjent.

 

På hovedapoteket, Hillerød Krone Apotek i HELSINGØRSGADE 10 og på vores filial Ullerød Apotek i på FREDERIKSVÆRSGADE 115, er der direkte ekspedition af recepter.

 

Her kan du komme frem til skranken, så snart dit kønummer bliver trykket frem. Det er samme kønummer, uanset om det er recept eller håndkøb. Vi måler vores køventetid via dit kønummer og har opsat mål for, hvor længe du maksimal bør vente, se evt. Ventetider

 

På kønummer-tavlen kan du følge med i, hvornår det bliver din tur.

På kønummer-tavlen kan du følge med i, hvornår det bliver din tur.

ØST Apotektsudsalg

 • Her kan du købe håndkøbslægemidler og andre varer. Såfremt vi ikke har den ønskede vare på lager, kan vi bestille fra Krone Apoteket eller bestille fra vores grossist. Levering fra 0-3 dage.

 • Du kan bestille medicin fra recepter på serveren og afhente dem efter 0-3 dage, afhængig af tidspunkt for bestilling. For yderligere information, klik her. Bestilling kan ikke foregå pr. telefon i udsalgene

Pr. mail:

Du kan altid sende os en mail på hilleroedkrone@apoteket.dk, Pr. mail kan du:

 • Bestille medicin til håndkøbsudsalget i Øst, hjem til dig selv m.m. Oplys hvad du ønsker, hvorhen og hvem du er (cpr.nr.)

 • Spørge om diverse spørgsmål. Hvis du vil vide om du har en recept, vil vi bede dig om selv at tjekke her (login med nem-id)

 • Andre spørgsmål du vil være interesseret i at få svar på og som ikke kræve svar med det samme.

 

Med bud til plejehjem, kollektiv og bofællesskab m.m.

 • Du kan få medicin og andre varer leveret med vores bud til plejehjem, kollektiv eller bofællesskab for kr. 12,50. Du kan bestille medicin direkte hos lægen og give besked om, at du gerne vil have det leveret. Du kan sende os en mail eller kontakte os via telefon. Såfremt du bor et sted med plejepersonale, opfordrer vi til, at plejepersonalet sender os en korrespondance meddelelse med bestillingen

 

Med bud til private hjem

 • Kan du af en eller anden grund ikke selv hente din medicin, vil vi gerne bringe medicinen hjem til dig med bud for kr. 50,00. Du kan enten give lægen direkte besked, hvis det er en nye receptbestilling eller ringe/maile til hos os. Så kan du også få oplyst dag og ca. tidspunkt.

Pr. post

 • Vi har mulighed for at sende din medicin med Postdanmark. Vi kan modtage din bestilling pr. telefon eller mail og forudsætter at du har konto hos os. Du kan også bestille via e-shop på www. apotekeren.dk og betale med dibs. 

 

Telefon

 • Du har mulighed for at ringe en bestilling ind i et begrænset tidsrum. Mandag til fredag 9:30-11:30 og igen kl. 13:30-17:00. Det er ikke muligt at bestille telefonisk i tidsrummet 11:30-13:30 samt lørdag.

 • På telefon kan du både bestille medicin til vores apoteksudsalg, pr. bud, plejehjem m.m. Det kan lyde som om telefonen ikke bliver taget, det gør den, men den er blot optaget af en anden kunde. .

 • Vi har flest telefoniske henvendelser fra 9:30 og ca. 1-2 timer frem, så haste din henvendelse ikke, kan du med fordel vente til efter frokost og derved komme hurtigere igennem til os.