Kundebetjening

Kundebetjening

Skranken

Som kunde hos Hillerød Krone Apotek har du flere muligheder for at blive betjent.

 

På hovedapoteket, Hillerød Krone Apotek i HELSINGØRSGADE 10 og på vores filialer Ullerød Apotek i på FREDERIKSVÆRSGADE 115 og Hillerød Øst Apotek på FREDSKOVHELLET 1 (i MENY), er der direkte ekspedition af recepter.

 

Her kan du komme frem til skranken, så snart dit kønummer bliver trykket frem. Det er samme kønummer, uanset om det er recept eller håndkøb. Vi måler vores køventetid via dit kønummer og har opsat mål for, hvor længe du maksimal bør vente, se evt. Ventetider

Pr. mail:

Du kan altid sende os en mail på hilleroedkrone@apoteket.dk, Pr. mail kan du:

  • Bestille medicin bragt hjem til dig selv eller gjort klar til afhentning. Oplys hvad du ønsker, hvorhen og hvem du er (cpr.nr. eller fødselsdato)

  • Spørge om diverse spørgsmål. Hvis du vil vide om du har en recept, vil vi bede dig om selv at tjekke her (login med nem-id)

  • Andre spørgsmål du vil være interesseret i at få svar på og som ikke kræve svar med det samme.

 

Med bud til plejehjem, kollektiv og bofællesskab m.m.

  • Du kan få medicin og andre varer leveret med vores bud til plejehjem, kollektiv eller bofællesskab for kr. 12,50. Du kan bestille medicin direkte hos lægen og give besked om, at du gerne vil have det leveret. Du kan sende os en mail eller kontakte os via telefon. Såfremt du bor et sted med plejepersonale, opfordrer vi til, at plejepersonalet sender os en korrespondancemeddelelse med bestillingen

 

Med bud til private hjem

  • Kan du af en eller anden grund ikke selv hente din medicin, vil vi gerne bringe medicinen hjem til dig mandag til fredag med bud for kr. 50. Hvis vi modtager din bestilling inden kl. 10.30, kan vi levere samme dag. Du kan enten give lægen direkte besked, hvis det er en nye receptbestilling eller ringe/maile til hos os. Så kan du også få oplyst dag og ca. tidspunkt.

 

Online handel

  • Du kan bestille via e-shop på www. apotekeren.dk og betale med dibs. Du kan også bestille på www.apotekeren.dk og få leveret til afhentning på Krone Apotek, Ullerød Apotek eller Hillerød Øst Apotek.

 

Telefon

  • Du har mulighed for at ringe en bestilling ind mandag til fredag 9:00-17:30 og lørdag fra kl. 9-14.

  • På telefon kan du både bestille medicin pr. bud og til plejehjem m.m. Det kan lyde som om telefonen ikke bliver taget, det gør den, men den er blot optaget af en anden kunde.