Nyhedsbrev
Apoteksudsalg Øst

Apoteksudsalg Øst

Hillerød Krone Apotek har Apoteksudsalg ØST som er beliggende i supermarkedet Meny, Fredsskovhellet 1, 3400 Hillerød.

Personalet du møder i Apoteksudsalget ØST er apoteksuddannede og vil kunne give dig samme faglig rådgivning som på vores hovedeapotek, Krone Apoteket.

 

I apoteksudsalget finder du et bredt sortiment af håndkøbslægemidler, kosttilskud, naturlægemidler, sygepleje- og hudplejeprodukter m.m. Såfrem du ønsker en vare som ikke er i vores sortiment, kan du fortage en bestilling hos personalet og varen vil som oftest kunne bestilles hjem med 1-3 dages leveringstid.

 

Der forefindes ikke receptmedicin i apoteksudsalget, men recepter kan indleveres til ekspedition og senere afhentning, dette gælder også dine elektroniske recepter fra serveren.

 

Medicin leveres mandag-fredag som følgende, såfremt varen er på lager på hovedeapoteket:

 

Medicin bestilt i udsalget før 12:30 leveres samme hverdag 16:00

 

Medicin bestilt i udsalget efter 12:00 leveres efterfølende hverdag efter kl. 12:00

 

Du har også mulighed for ved receptbestilling hos lægen at give besked om, at du ønsker at afhente i Apoteksudsalg ØST. Som hovedregel vil medicinen komme med på vores efterfølgende tur, hvis vi har recepten senest 1 time før leveringen.

 

 

Den ene indgang til Apoteksudsalg ØST via Meny.

Den ene indgang til Apoteksudsalg ØST via Meny.

Vi gør opmærksom på at telefonisk kontakt til Apoteksudsalget ikke altid er muligt og at der ikke kan bestilles recepter til ekspedition via telefon. Derfor beder vi om, at alt telefonisk kontakt sker via hovedapoteket på tlf. 48 22 08 90 eller via mail hilleroedkrone@apoteket.dk

 

På hovedapoteket kan vi også se om din medicin er sendt til apoteksudsalget og hjælpe dig med andre ting, der er relateret dertil.

 

Apoteksudsalg ØST

Fredsskovhellet 1, 3400 Hillerød

Telefon: 48 26 36 60 (obs. begrænset telefontid)

 Fax: 48 22 08 98

Ring hellere til Krone Apoteket på telefon 48 22 08 90

Krone Apoteket kan se og oplyse om det samme som i ØST.

 

Åbningstider:

Mandag-fredag : 9:30 – 17:30

Lørdag: 9-13